Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balance academy D-Gr8s
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Baba is nu in balbezit. Kanu is nu in balbezit. Idahor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanu met een snel genomen vrije trap. Bobolayefa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monye maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Egere de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Atuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Atuegbu passt de bal in één keer door. Monye is nu in balbezit. Monye haalt uit met een fantastische trap. Egere rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - D-Gr8s 0:1

17e minuut.
Inworp. Rufai met een snelle inworp. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba geeft de bal voor. Ayegbeni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Umar speelt de bal door. Monye heeft problemen om de bal te vangen. Shola rent richting de bal. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 66%, D-Gr8s 34%.
balance academy - D-Gr8s 0:1

47e minuut.
Umar probeert naar een medespeler te passen. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu onderschept slim de pass. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel. Bobolayefa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Eromoigbe geeft een hoge lob. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel. Shola probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bobolayefa met een sublieme pass. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu speelt de bal door. Monye heeft problemen om de bal te vangen. Monye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 79%, D-Gr8s 21%.
balance academy - D-Gr8s 0:1