Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lsbsfc spatarn fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sule verovert de bal door een tackle van achteren. Sule passt de bal met de wreef. Daar is Atuegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atuegbu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lsbsfc - spatarn fc 1:0

11e minuut.
Babangida kopt de bal weg. Baba kan de bal niet met de borst controleren. Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu draait met de bal, schiet en ... Uzoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lsbsfc - spatarn fc 2:0

17e minuut.
Olugbodi verovert de bal door een tackle van achteren. Olugbodi geeft de bal voor. Inworp. Ahmed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babangida geeft een hoge lob. Paal!

22e minuut.
Sule rent richting de bal. Okala verovert de bal door een tackle van achteren. Okala speelt de bal door. Daar is Edusei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edusei schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Babangida rent richting de bal. Baba onderschept slim de pass. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Babangida zijn tegenspeler op de grond. Olugbodi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olugbodi kan niet meer verder spelen. Omagufi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ajide passt de bal in één keer door. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed passt de bal in één keer door. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Musa trapt de bal weg. Ogbeche kopt de bal weg. Ihebulu met een sublieme pass. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lsbsfc 39%, spatarn fc 61%.
lsbsfc - spatarn fc 2:0

58e minuut.
Semitoje rent richting de bal. Semitoje geeft de bal voor. Ajide speelt de bal door. Daar is Atuegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atuegbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ihebulu geeft de bal voor. Inworp. Imagbudu met de inworp. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
West bereikt de bal nog maar net als eerste. West speelt de bal door. Edusei is nu in balbezit. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lsbsfc - spatarn fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lsbsfc 32%, spatarn fc 68%.
lsbsfc - spatarn fc 2:1