Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Blaster D-Gr8s
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ihebulu met de inworp. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi schiet op doel. Aiyenugba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Obiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiku passt de bal met de wreef. Zeigbo is nu in balbezit. Aiyenugba onderschept slim de pass. Aiyenugba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dosunmu geeft een lange en hoge pass. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah met een sublieme pass. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Blaster - D-Gr8s 1:0

10e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Afolabi verovert de bal door een tackle van achteren. Afolabi passt de bal met de wreef. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu geeft de bal voor. Dosu heeft problemen om de bal te vangen. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ozuah onderschept slim de pass. Ozuah met een sublieme pass. Akanji probeert naar een medespeler te passen. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ihebulu speelt de bal door. Klungelig pakt Kanu de bal. Kanu speelt de bal door. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel. Famewo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Abbey geeft een hoge lob. Ekong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ihebulu. Ihebulu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Ihebulu verovert de bal door een tackle van achteren. Ihebulu passt de bal met de wreef. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Blaster - D-Gr8s 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Blaster 46%, D-Gr8s 54%.
Mighty Blaster - D-Gr8s 2:0

84e minuut.
Akanji geeft een lange en hoge pass. Afolabi is nu in balbezit. Akabuogu is nu in balbezit. Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Okoro is nu in balbezit. Okoro speelt de bal door. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye rent richting de bal. Monye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Blaster 51%, D-Gr8s 49%.
Mighty Blaster - D-Gr8s 2:0