Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balance academy ridofc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Shuaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shuaibu met een sublieme pass. Nworgu met een sublieme pass. Mohammed rent richting de bal. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - ridofc 0:1

9e minuut.
Baba verovert de bal door een tackle van achteren. Baba probeert naar een medespeler te passen. Obianika is nu in balbezit. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fasindo rent richting de bal. Fasindo geeft een hoge lob. Daar is Udenkwor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoronkwo. Baba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enyeama zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rufai kopt de bal weg. Daar is Baba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
balance academy - ridofc 1:1

33e minuut.
Shola met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuaibu met een snelle inworp. Nworgu rent richting de bal. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Enyeama de bal. Nworgu rent richting de bal. Idahor maakt een afschuwelijke overtreding. Nworgu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nworgu kan niet meer verder spelen. Okunowo komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Egere kopt de bal weg. Klungelig pakt Enyeama de bal. Idahor rent richting de bal. Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Egere rent richting de bal. Paal!

41e minuut.
Idahor speelt de bal door. Fasindo is nu in balbezit. Okoronkwo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mohammed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohammed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ohaegbu passt de bal met de wreef. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 67%, ridofc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
balance academy - ridofc 1:1

52e minuut.
Okoronkwo geeft de bal voor. Eboh kopt de bal weg. Daar is Egere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed haalt uit met een fantastische trap. Bobolayefa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Okunowo passt de bal in één keer door. Mohammed heeft problemen om de bal te vangen. Mohammed schiet op doel. Egere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobolayefa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - ridofc 1:2

72e minuut.
Okunowo passt de bal met de wreef. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Baba is nu in balbezit. Udenkwor met een sublieme pass. Egere is nu in balbezit. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Bobolayefa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eboh met de inworp. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo geeft een lange en hoge pass. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - ridofc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 73%, ridofc 27%.
balance academy - ridofc 1:3