Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D-Gr8s Goteborg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Odemwingie met een snelle inworp. Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoro. Okoro krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Babayaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu passt de bal in één keer door. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh draait met de bal, schiet en ... Mbong bokst de bal weg. Kanu speelt de bal door. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiedozie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiedozie krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Shuaibu is nu in balbezit. Okoro is nu in balbezit. Monye is nu in balbezit. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D-Gr8s - Goteborg 1:0

33e minuut.
Okoro rent richting de bal. Okoro passt de bal in één keer door. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Okoro is nu in balbezit. Okoro passt de bal zonder na te denken. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel. Ojigwe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D-Gr8s 41%, Goteborg 59%.
D-Gr8s - Goteborg 1:0

46e minuut.
Oliseh rent richting de bal. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu begaat een overtreding. Kanu krijgt een gele kaart. Yobo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiedozie met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D-Gr8s - Goteborg 1:1

58e minuut.
Ojigwe geeft een lange en hoge pass. Yobo rent richting de bal. Atuegbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atuegbu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Umar rent richting de bal. Umar geeft een lange en hoge pass. Shuaibu heeft problemen om de bal te vangen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D-Gr8s - Goteborg 2:1

65e minuut.
Baita geeft de bal voor. Oliseh probeert de bal met de borst te controleren. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo draait met de bal, schiet en ... Zeigbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eromoigbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Achebe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D-Gr8s - Goteborg 3:1

85e minuut.
Okoro controleert de bal met de borst. Okoro probeert naar een medespeler te passen. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu passt de bal in één keer door. Odemwingie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D-Gr8s 39%, Goteborg 61%.
D-Gr8s - Goteborg 3:1