Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goteborg D-Gr8s
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Achebe rent richting de bal. Achebe speelt de bal door. Okoro is nu in balbezit. Okoro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Achebe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Okoro de bal. Monye is nu in balbezit. Monye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ojigwe trapt de bal weg van het doel. Kanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Achebe de bal onder controle te krijgen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kanu de bal. Kanu geeft een lange en hoge pass. Umar is nu in balbezit. Umar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Baita passt de bal in één keer door. Yobo rent richting de bal. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Akabuogu onderschept slim de pass. Akabuogu met een sublieme pass. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye schiet op doel. Kaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goteborg - D-Gr8s 0:1

38e minuut.
Shuaibu kopt de bal weg. Yobo kan de bal niet met de borst controleren. Atuegbu begaat een overtreding. Atuegbu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goteborg 55%, D-Gr8s 45%.
Goteborg - D-Gr8s 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olufemi met een snelle inworp. Atuegbu met een sublieme pass. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Monye rent richting de bal. Chiedozie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monye. Chiedozie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie geeft een lange en hoge pass. Chiedozie is nu in balbezit. Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo draait met de bal, schiet en ... Mbong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro speelt de bal door. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh haalt uit met een fantastische trap. Mbong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goteborg 48%, D-Gr8s 52%.
Goteborg - D-Gr8s 0:1