Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balance academy spatarn fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Emenalo kopt de bal weg. Bale is nu in balbezit. Bale passt de bal zonder na te denken. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Anyanwu probeert de bal aan de voet te houden. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala probeert naar een medespeler te passen. Edusei rent richting de bal. Edusei schiet op doel. Bobolayefa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - spatarn fc 0:1

18e minuut.
Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele geeft een lange en hoge pass. Semitoje is nu in balbezit. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap. Uzoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Edusei passt de bal zonder na te denken. West rent richting de bal. West geeft de bal voor. Okala rent richting de bal. Okala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Enyeama passt de bal zonder na te denken. Emenalo is nu in balbezit. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Baba rent richting de bal. Baba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
balance academy - spatarn fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 49%, spatarn fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
balance academy - spatarn fc 1:1

49e minuut.
Ogbeche geeft een hoge lob. Agoye is nu in balbezit. Agoye met een sublieme pass. Okala rent richting de bal. Okala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Edusei passt de bal zonder na te denken. Okala heeft problemen om de bal te vangen. Okala draait met de bal, schiet en ... Bobolayefa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - spatarn fc 1:2

58e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Edusei draait met de bal, schiet en ... Shola met een sublieme pass. Daar is Fasindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agoye is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ogbeche heeft problemen om de bal te vangen. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba passt de bal zonder na te denken. Ayegbeni is nu in balbezit. Ayegbeni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ogbeche speelt de bal door. Agoye rent richting de bal. Fasindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agoye roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Agoye kan niet meer verder spelen. Imagbudu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 61%, spatarn fc 39%.
balance academy - spatarn fc 1:2