Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ridofc Mighty Blaster
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Udenkwor geeft de bal voor. Ihebulu rent richting de bal. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Okoronkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okoronkwo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mohammed de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obiku verovert de bal door een tackle van achteren. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku onderschept slim de pass. Obiku schiet op doel. Stephen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Udenkwor met een sublieme pass. Okoronkwo met een sublieme pass. Okunowo rent richting de bal. Mohammed rent richting de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap. Famewo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ozuah met de inworp. Ihebulu is nu in balbezit. Ihebulu probeert naar een medespeler te passen. Afolabi rent richting de bal. Afolabi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ridofc 40%, Mighty Blaster 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ridofc - Mighty Blaster 0:0

53e minuut.
Dosunmu controleert de bal met de borst. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor met een sublieme pass. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu passt de bal in één keer door. Mohammed rent richting de bal. Mohammed draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Okoronkwo kopt de bal weg. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Shuaibu met de inworp. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo probeert naar een medespeler te passen. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ridofc - Mighty Blaster 1:0

76e minuut.
Ozuah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eboh met de inworp. Okunowo kan de bal niet met de borst controleren. Okunowo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo geeft de bal voor. Klungelig pakt Odiah de bal. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel. Famewo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ridofc - Mighty Blaster 2:0

89e minuut.
Okereke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afolabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obiku rent richting de bal. Obiku geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ridofc 41%, Mighty Blaster 59%.
ridofc - Mighty Blaster 2:0