Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reter ACSmerfs
Normal Tactiek Finale
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Agunbiade is nu in balbezit. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor speelt de bal door. Ugbade heeft problemen om de bal te vangen. Ugbade geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Makinwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Monye komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku geeft de bal voor. Wahab kopt de bal weg. Obianika is nu in balbezit. Obianika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reter - ACSmerfs 1:0

26e minuut.
Egbo onderschept slim de pass. Nwoke is nu in balbezit. Met opzet legt Egbo zijn tegenspeler op de grond. Egbo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Akinbiyi ... Strafschop! Okosieme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enyiaku kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
reter - ACSmerfs 2:0

44e minuut.
Nwoke onderschept slim de pass. Nwoke probeert naar een medespeler te passen. Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi draait met de bal, schiet en ... Sunday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reter 54%, ACSmerfs 46%.
reter - ACSmerfs 2:0

47e minuut.
Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu is nu in balbezit. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Olabiyi onderschept slim de pass. Olabiyi passt de bal in één keer door. Kala Otaji geeft een lange en hoge pass. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Wahab passt de bal in één keer door. Nwaneri met een sublieme pass. Enyiaku probeert naar een medespeler te passen. Obianika is nu in balbezit. Obianika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Enyiaku schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nwaneri de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Okosieme neemt de hoekschop. Obianika heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ozuah rent richting de bal. Ozuah passt de bal zonder na te denken. Kala Otaji geeft een hoge lob. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Sunday trapt de bal weg van het doel. Obianika kopt de bal weg. Enyiaku rent richting de bal. Enyiaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ozuah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isah komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Isibor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monye is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugbade. Ugbade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reter 45%, ACSmerfs 55%.
reter - ACSmerfs 2:0