Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosemary united Marlexfc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Okosieme passt de bal in één keer door. Obiku is nu in balbezit. Obiku draait met de bal, schiet en ... Okocha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosemary united - Marlexfc 0:1

17e minuut.
Andre geeft de bal voor. Inworp. Ayinde met een snelle inworp. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Nwankwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Olabiyi rent richting de bal. Olabiyi geeft de bal voor. Anikputa heeft problemen om de bal te vangen. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosemary united - Marlexfc 1:1

31e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku passt de bal met de wreef. Agu rent richting de bal. Okosieme verovert de bal door een tackle van achteren. Okosieme schiet op doel. Njoku bokst de bal weg.

38e minuut.
Adinachukwu speelt de bal door. Eliakwu rent richting de bal. Ndah maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ndah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ndah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayinde met de inworp. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede geeft een lange en hoge pass. Eliakwu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosemary united - Marlexfc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosemary united 50%, Marlexfc 50%.
Rosemary united - Marlexfc 2:1

52e minuut.
Ohenhen onderschept slim de pass. Ohenhen met een sublieme pass. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku is nu in balbezit. Obiku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tyavkase met een sublieme pass. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu maakt een afschuwelijke overtreding. Obiekwu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ohenhen met de inworp. Isah is nu in balbezit. Isah geeft de bal voor. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap. Njoku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Agu heeft problemen om de bal te vangen. Ohenhen rent richting de bal. Agu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Agu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen geeft de bal voor. Okosieme is nu in balbezit. Okosieme schiet op doel. Njoku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosemary united - Marlexfc 2:2

75e minuut.
Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule speelt de bal door. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu verovert de bal door een tackle van achteren. Eliakwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosemary united - Marlexfc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosemary united 56%, Marlexfc 44%.
Rosemary united - Marlexfc 3:2