Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosemary united leash
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede passt de bal zonder na te denken. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Omagufi is nu in balbezit. Ebiede is nu in balbezit. Omagufi maakt een afschuwelijke overtreding. Omagufi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Eliakwu schiet op doel. Agu probeert naar een medespeler te passen. Adinachukwu kopt de bal weg. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Omagufi kopt de bal weg. Okocha heeft problemen om de bal te vangen. Dosunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosunmu draait met de bal, schiet en ... Njoku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosemary united - leash 0:1

26e minuut.
Zeigbo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elaho met een snelle inworp. Ojo rent richting de bal. Ojo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Emenalo rent richting de bal. Iloenyosi verovert de bal door een tackle van achteren. Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ifejiagwa is nu in balbezit. Adinachukwu rent richting de bal. Met opzet legt Ojo zijn tegenspeler op de grond. Ojo krijgt een gele kaart. Adinachukwu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Adinachukwu kan niet meer verder spelen. Sule komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ufele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Elaho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojo is nu in balbezit. Ojo draait met de bal, schiet en ... Njoku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sule passt de bal met de wreef. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede met een sublieme pass. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosemary united - leash 1:1

43e minuut.
Ifejiagwa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosemary united 46%, leash 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosemary united - leash 1:1

54e minuut.
Agu is nu in balbezit. Agu met een sublieme pass. Sule speelt de bal door. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Sule probeert naar een medespeler te passen. Oretan is nu in balbezit. Eliakwu onderschept slim de pass. Eliakwu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ufele geeft de bal voor. Ayinde rent richting de bal. Kalu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayinde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayinde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayinde met de inworp. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosemary united 39%, leash 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosemary united - leash 1:1