Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanty fc Marlexfc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Okosieme is nu in balbezit. Okosieme haalt uit met een fantastische trap. Daar is Obiekwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... Udi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Utaka rent richting de bal. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa geeft een lange en hoge pass. Utaka heeft problemen om de bal te vangen. Utaka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Olufemi met de inworp. John rent richting de bal. John draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chanty fc - Marlexfc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanty fc 48%, Marlexfc 52%.
chanty fc - Marlexfc 1:0

48e minuut.
Okunowo rent richting de bal. Obiku rent richting de bal. Obiku speelt de bal door. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. John speelt de bal door. Utaka rent richting de bal. Utaka haalt uit met een fantastische trap. Nwankwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanty fc - Marlexfc 2:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Andre de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John passt de bal in één keer door. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chanty fc - Marlexfc 3:0

83e minuut.
Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia probeert naar een medespeler te passen. Owubokiri rent richting de bal. Obiku onderschept slim de pass. Obiku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanty fc 50%, Marlexfc 50%.
chanty fc - Marlexfc 3:0