Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marlexfc Immaculate FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Okosieme passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tyavkase de bal. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Ufele geeft een lange en hoge pass. Iyodo is nu in balbezit. Iyodo geeft de bal voor. Agboola is nu in balbezit. Agboola haalt uit met een fantastische trap. Nwankwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Igweokolo passt de bal zonder na te denken. Sodje rent richting de bal. Sodje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku verovert de bal door een tackle van achteren. Obiku passt de bal zonder na te denken. Okosieme rent richting de bal. Okosieme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ufele passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iyodo de bal. Iyodo speelt de bal door. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - Immaculate FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlexfc 57%, Immaculate FC 43%.
Marlexfc - Immaculate FC 0:1

52e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okosieme. Okosieme krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ohenhen is nu in balbezit. Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele met een sublieme pass. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje draait met de bal, schiet en ... Nwankwo bokst de bal weg.

56e minuut.
Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele onderschept slim de pass. Ufele speelt de bal door. Sodje rent richting de bal. Sodje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi is nu in balbezit. Akinbiyi passt de bal in één keer door. Sodje is nu in balbezit. Sodje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Agboola kopt de bal weg. Ufele is nu in balbezit. Ohenhen is nu in balbezit. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - Immaculate FC 0:2

90e minuut.
Makinwa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obiekwu met een snelle inworp. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okosieme is nu in balbezit. Okosieme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - Immaculate FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlexfc 63%, Immaculate FC 37%.
Marlexfc - Immaculate FC 1:2