Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lighting Dogs chanty fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 13.6
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Ohenhen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okunowo geeft een hoge lob. Utaka is nu in balbezit. Daar is Utaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utaka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Okunowo probeert naar een medespeler te passen. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi passt de bal zonder na te denken. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apam raakt geblesseerd tijdens het duel. Okunowo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. John neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lighting Dogs - chanty fc 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Udi de bal. Apam rent richting de bal. Apam speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Umukoro trapt de bal weg. Enyeama kopt de bal weg. Udi is nu in balbezit. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa is nu in balbezit. Enyeama probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Owubokiri met een snelle inworp. Ikedia is nu in balbezit. Ikedia passt de bal zonder na te denken. Utaka is nu in balbezit. Utaka schiet op doel. Umukoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lighting Dogs 55%, chanty fc 45%.
Lighting Dogs - chanty fc 0:1

52e minuut.
John bereikt de bal nog maar net als eerste. John passt de bal in één keer door. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka onderschept slim de pass. Utaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ohenhen met een snelle inworp. Enyeama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikedia. Ikedia krijgt een gele kaart. Enyeama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Omagufi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Eliakwu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Omagufi met de inworp. John rent richting de bal. John haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lighting Dogs 54%, chanty fc 46%.
Lighting Dogs - chanty fc 0:1