Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tjvilla fc Marlexfc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Obiku is nu in balbezit. Chibueze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obiku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ohenhen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Isah is nu in balbezit. Isah geeft de bal voor. Okosieme springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tjvilla fc - Marlexfc 0:1

11e minuut.
Isah is nu in balbezit. Isah passt de bal met de wreef. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme draait met de bal, schiet en ... Ezenwa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tjvilla fc - Marlexfc 0:2

14e minuut.
Daar is Obiekwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu speelt de bal door. Okosieme heeft problemen om de bal te vangen. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Obiku rent richting de bal. Obiku met een sublieme pass. Melkam rent richting de bal. Obiekwu verovert de bal door een tackle van achteren. Obiekwu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Isah verovert de bal door een tackle van achteren. Isah geeft de bal voor. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu passt de bal in één keer door. Daar is Ezenwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obiekwu neemt de hoekschop. Isah kopt de bal weg. Klungelig pakt Anikputa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Obiku onderschept slim de pass. Obiku passt de bal zonder na te denken. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme schiet op doel. Obafemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tjvilla fc - Marlexfc 0:3

45e minuut.
Tyavkase kopt de bal weg. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah geeft een lange en hoge pass. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme schiet op doel. Obafemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tjvilla fc 57%, Marlexfc 43%.
Tjvilla fc - Marlexfc 0:3

50e minuut.
Achebe rent richting de bal. Achebe passt de bal zonder na te denken. Ohenhen probeert naar een medespeler te passen. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tjvilla fc - Marlexfc 1:3

52e minuut.
Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa rent richting de bal. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Famewo probeert naar een medespeler te passen. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tjvilla fc - Marlexfc 2:3

67e minuut.
Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo is nu in balbezit. Famewo geeft een lange en hoge pass. Inuwa rent richting de bal. Inuwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chibueze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibueze geeft een lange en hoge pass. Anikputa kopt de bal weg. Inuwa is nu in balbezit. Inuwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Udeze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. George met een snelle inworp. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tjvilla fc - Marlexfc 3:3

74e minuut.
Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah passt de bal zonder na te denken. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa schiet op doel. Nwankwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tjvilla fc - Marlexfc 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tjvilla fc 44%, Marlexfc 56%.
Tjvilla fc - Marlexfc 4:3