Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leash Briggs FC
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Kalu is nu in balbezit. Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. Baruwa passt de bal met de wreef. Ajide is nu in balbezit. Ajide schiet op doel. Agu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
leash - Briggs FC 0:1

16e minuut.
Ileagu met een sublieme pass. Agboola rent richting de bal. Agboola passt de bal met de wreef. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishiaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojo is nu in balbezit. Ojo draait met de bal, schiet en ... Baruwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leash - Briggs FC 1:1

44e minuut.
Elaho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojo rent richting de bal. Ojo passt de bal met de wreef. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
leash - Briggs FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leash 60%, Briggs FC 40%.
leash - Briggs FC 2:1

50e minuut.
Emenalo rent richting de bal. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide speelt de bal door. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Osim is nu in balbezit. Osim geeft de bal voor. Inworp. Adepoju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baruwa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Ajide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baruwa is nu in balbezit. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola schiet op doel. Agu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leash - Briggs FC 2:2

69e minuut.
Adepoju onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalu. Adepoju is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adepoju zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agboola maakt een snoekduik en kopt de bal. Agu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leash - Briggs FC 2:3

70e minuut.
Agboola is nu in balbezit. Omagufi verovert de bal door een tackle van achteren. Agboola verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide is nu in balbezit. Ajide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Agboola de bal. Omagufi rent richting de bal. Omagufi passt de bal in één keer door. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leash 59%, Briggs FC 41%.
leash - Briggs FC 2:3