Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lighting Dogs Rosemary united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Agu is nu in balbezit. Nwosa begaat een overtreding. Agu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ufele met een snel genomen vrije trap. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare probeert naar een medespeler te passen. Sule probeert naar een medespeler te passen. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sule rent richting de bal. Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonavbare probeert naar een medespeler te passen. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Enyeama passt de bal in één keer door. Nwosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agu. Nwosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Enyeama neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Agu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohenhen met de inworp. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Agu rent richting de bal. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agu. Agu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lighting Dogs 47%, Rosemary united 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lighting Dogs - Rosemary united 0:0

70e minuut.
Zeigbo probeert de bal aan de voet te houden. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lighting Dogs - Rosemary united 1:0

72e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Ebiede speelt de bal door. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu schiet op doel. Umukoro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lighting Dogs - Rosemary united 1:1

80e minuut.
Okpara geeft een lange en hoge pass. Iloenyosi kopt de bal weg. Agbonavbare heeft problemen om de bal te vangen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Umukoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lighting Dogs 53%, Rosemary united 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lighting Dogs - Rosemary united 1:1