Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marlexfc Danique
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Omoyinmi speelt de bal door. Daar is Enyinnaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeze rent richting de bal. Enyinnaya verovert de bal door een tackle van achteren. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gabriel passt de bal in één keer door. Enyinnaya is nu in balbezit. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - Danique 0:1

16e minuut.
Ndah met de inworp. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile begaat een overtreding. Ofodile krijgt een gele kaart. Ohenhen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ohenhen kan niet meer verder spelen. West komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase probeert naar een medespeler te passen. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marlexfc - Danique 1:1

23e minuut.
Udeze geeft een hoge lob. Stephen kopt de bal weg. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme verovert de bal door een tackle van achteren. Okosieme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ndah is nu in balbezit. Ndah geeft een lange en hoge pass. Oketola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okosieme rent richting de bal. Okosieme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Omoyinmi heeft problemen om de bal te vangen. West onderschept slim de pass. West geeft een hoge lob. Okosieme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Nwankwo trapt de bal weg van het doel. Daar is Tyavkase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlexfc 42%, Danique 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marlexfc - Danique 1:1

51e minuut.
Ofodile rent richting de bal. Obiku onderschept slim de pass. Obiku geeft een lange en hoge pass. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ofodile rent richting de bal. Ofodile passt de bal zonder na te denken. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Gona met de inworp. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi schiet op doel. Nwankwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlexfc - Danique 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlexfc 52%, Danique 48%.
Marlexfc - Danique 1:2