Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosemary united Tjvilla fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Olabiyi geeft de bal voor. Daar is Onyeogu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosemary united - Tjvilla fc 1:0

19e minuut.
Agu kopt de bal weg. Anikputa is nu in balbezit. Adinachukwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adinachukwu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi onderschept slim de pass. Iloenyosi passt de bal met de wreef. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chibueze rent richting de bal. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede speelt de bal door. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu draait met de bal, schiet en ... Obafemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Anikputa geeft de bal voor. Zeigbo kopt de bal weg. Klungelig pakt Agu de bal. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosemary united 41%, Tjvilla fc 59%.
Rosemary united - Tjvilla fc 1:0

55e minuut.
Olabiyi met een sublieme pass. Eliakwu is nu in balbezit. Ezenwa verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rosemary united - Tjvilla fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosemary united 48%, Tjvilla fc 52%.
Rosemary united - Tjvilla fc 2:0