Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Pillars Christar Chelsea fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Afolabi de bal. Onwuzuruike rent richting de bal. Okoye is nu in balbezit. Okoye schiet op doel. Na een snelle pass probeert Olawaniyi de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Olawaniyi geeft een hoge lob. Omotayo is nu in balbezit. Omotayo speelt de bal door. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Afolabi heeft problemen om de bal te vangen. Ozuah is nu in balbezit. Afolabi verovert de bal door een tackle van achteren. Afolabi geeft de bal voor. Klungelig pakt Chukwu de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Anikputa speelt de bal door. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye passt de bal in één keer door. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Pillars - Christar Chelsea fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Pillars 38%, Christar Chelsea fc 62%.
Kano Pillars - Christar Chelsea fc 1:0

73e minuut.
Olawaniyi onderschept slim de pass. Olawaniyi geeft een hoge lob. Daar is Chukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. Omagufi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Omotayo is nu in balbezit. Omotayo passt de bal zonder na te denken. Shaaka rent richting de bal. Afolabi rent richting de bal. Afolabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Pillars 38%, Christar Chelsea fc 62%.
Kano Pillars - Christar Chelsea fc 1:0