Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc badboy pello united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Osagie kopt de bal weg. Omotayo heeft problemen om de bal te vangen. John verovert de bal door een tackle van achteren. Uche is nu in balbezit. Uche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ozurumba passt de bal zonder na te denken. Brown is nu in balbezit. Udenkwor rent richting de bal. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Uche is nu in balbezit. Uche passt de bal met de wreef. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche is nu in balbezit. Uche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Ozurumba rent richting de bal. Uche begaat een overtreding. Uche krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu geeft de bal voor. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ... Adamu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sule geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obiekwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc badboy - pello united 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc badboy 50%, pello united 50%.
Fc badboy - pello united 0:1

49e minuut.
Sule met een snelle inworp. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu passt de bal met de wreef. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor haalt uit met een fantastische trap. Obiekwu bokst de bal weg.

51e minuut.
Uche probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown onderschept slim de pass. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc badboy - pello united 0:2

57e minuut.
Ilodigwe met een snelle inworp. Sule rent richting de bal. Kaku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sule is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sule zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc badboy - pello united 0:3

76e minuut.
Doda rent richting de bal. Doda geeft de bal voor. Uche kopt de bal weg. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc badboy 62%, pello united 38%.
Fc badboy - pello united 0:3