Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pello united tosalar f.c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Emedosi onderschept slim de pass. Emedosi met een sublieme pass. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika geeft een hoge lob. Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ozurumba met een sublieme pass. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong verovert de bal door een tackle van achteren. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ozurumba rent richting de bal. Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri speelt de bal door. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ekong is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown passt de bal in één keer door. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Okechukwu probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pello united 45%, tosalar f.c 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pello united - tosalar f.c 0:0

46e minuut.
Otegheri speelt de bal door. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor verovert de bal door een tackle van achteren. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pello united - tosalar f.c 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Udenkwor de bal. Kelechi rent richting de bal. Ozurumba begaat een overtreding. Kelechi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kelechi kan niet meer verder spelen. Omoefe komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ilodigwe geeft de bal voor. Ozurumba is nu in balbezit. Otegheri onderschept slim de pass. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ikpeba niet meer kan verder spelen. Okunowo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pello united 62%, tosalar f.c 38%.
pello united - tosalar f.c 1:0