Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Christar Chelsea fc tosalar f.c
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi met een sublieme pass. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ... Nwobodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Christar Chelsea fc - tosalar f.c 1:0

18e minuut.
Ekong rent richting de bal. Afolabi verovert de bal door een tackle van achteren. Afolabi passt de bal in één keer door. Shaaka rent richting de bal. Shaaka draait met de bal, schiet en ... Nwobodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Omotayo de bal. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Omotayo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ogbeche speelt de bal door. Daar is Ekong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afolabi onderschept slim de pass. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ... Paal! Nwobodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Nwobodo met een harde bal richting middenveld. Ogbeche kopt de bal weg. Igbinadolor probeert de bal met de borst te controleren. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Christar Chelsea fc - tosalar f.c 2:0

36e minuut.
Omotayo met een sublieme pass. Daar is Afolabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afolabi met een sublieme pass. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Christar Chelsea fc - tosalar f.c 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christar Chelsea fc 33%, tosalar f.c 67%.
Christar Chelsea fc - tosalar f.c 3:0

50e minuut.
Daar is Kelechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka probeert naar een medespeler te passen. Afolabi rent richting de bal. Afolabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Christar Chelsea fc - tosalar f.c 4:0

58e minuut.
Osim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akwuegbu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ojirika heeft problemen om de bal te vangen. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu passt de bal zonder na te denken. Emedosi rent richting de bal. Emedosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omotayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afolabi rent richting de bal. Afolabi draait met de bal, schiet en ... Shaaka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Emedosi rent richting de bal. Emedosi geeft de bal voor. Olawaniyi rent richting de bal. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christar Chelsea fc 39%, tosalar f.c 61%.
Christar Chelsea fc - tosalar f.c 4:0