Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tejubabyface banky shectzy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Oparaku trapt de bal weg van het doel. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto begaat een overtreding. Siasia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siasia kan niet meer verder spelen. Lawal komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia geeft een hoge lob. Emedosi kopt de bal weg. Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tejubabyface banky - shectzy 1:0

19e minuut.
Lawal geeft een hoge lob. Daar is Irozuru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikpeba onderschept slim de pass. Ikpeba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okunowo de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tejubabyface banky - shectzy 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Iyenemi de bal. Ajao kopt de bal weg. Klungelig pakt Nwachukwu de bal. Emedosi verovert de bal door een tackle van achteren. Emedosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Siasia met een sublieme pass. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya passt de bal zonder na te denken. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oparaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tejubabyface banky 62%, shectzy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tejubabyface banky - shectzy 1:1

52e minuut.
Tawose geeft een hoge lob. Inworp. Nwaneri met een snelle inworp. Daar is Ajao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ogunsoto probeert de bal met de borst te controleren. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi speelt de bal door. Igwe is nu in balbezit. Igwe schiet op doel. Omoyinmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Omoyinmi speelt de bal door. Ogunsoto heeft problemen om de bal te vangen. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe is nu in balbezit. Igwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi rent richting de bal. Ajao is nu in balbezit. Ajao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Osueke geeft een hoge lob. Inuwa heeft problemen om de bal te vangen. Siasia rent richting de bal. Lawal is nu in balbezit. Lawal draait met de bal, schiet en ... Omoyinmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Enyinnaya met een sublieme pass. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi passt de bal zonder na te denken. Lawal rent richting de bal. Lawal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tejubabyface banky 53%, shectzy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tejubabyface banky - shectzy 1:1