Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden star Olaiya Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ogungbure met een sublieme pass. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie rent richting de bal. Ovie draait met de bal, schiet en ... Okoye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - Olaiya Fc 0:1

15e minuut.
Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure geeft een lange en hoge pass. Daar is Ojirika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - Olaiya Fc 0:2

17e minuut.
Ufele is nu in balbezit. Otegheri verovert de bal door een tackle van achteren. Otegheri met een sublieme pass. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ojirika geeft de bal voor. Adebola probeert naar een medespeler te passen. Anikputa heeft problemen om de bal te vangen. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Okereke heeft problemen om de bal te vangen. Ogungbure onderschept slim de pass. Ogungbure passt de bal in één keer door. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - Olaiya Fc 0:3

39e minuut.
Inworp. Bankole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele haalt uit met een fantastische trap. Shaaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Ogunsoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ovie is nu in balbezit. Okereke onderschept slim de pass. Okereke passt de bal in één keer door. Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele schiet op doel. Ogunsoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden star 57%, Olaiya Fc 43%.
Golden star - Olaiya Fc 0:3

77e minuut.
Ovie speelt de bal door. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imagbudu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Imagbudu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - Olaiya Fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden star 53%, Olaiya Fc 47%.
Golden star - Olaiya Fc 0:4