Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
logic soccer DoRoc F.C.
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Ijaya rent richting de bal. Kanu rent richting de bal. Kanu passt de bal zonder na te denken. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Igwe speelt de bal door. Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama passt de bal in één keer door. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
logic soccer - DoRoc F.C. 0:1

36e minuut.
Enyeama speelt de bal door. Daar is Sunday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunday met een sublieme pass. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Enyeama met de inworp. Sunday rent richting de bal. Sunday haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: logic soccer 67%, DoRoc F.C. 33%.
logic soccer - DoRoc F.C. 0:1

46e minuut.
Atuegbu passt de bal zonder na te denken. Ijaya rent richting de bal. Ijaya speelt de bal door. Egbo is nu in balbezit. Egbo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Adeshina met een sublieme pass. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji passt de bal met de wreef. Egbo rent richting de bal. Egbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Obidimalor geeft de bal voor. Okoduwa kopt de bal weg. Zeigbo met een sublieme pass. Ufele is nu in balbezit. Ufele geeft de bal voor. Yekini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ijaya onderschept slim de pass. Adeshina rent richting de bal. Adeshina passt de bal zonder na te denken. Egbo is nu in balbezit. Egbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Enyeama speelt de bal door. Sunday rent richting de bal. Sunday probeert naar een medespeler te passen. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu schiet op doel. Yekini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji geeft de bal voor. Shittu rent richting de bal. Egbo is nu in balbezit. Egbo schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ugochukwu trapt de bal weg. Enyeama kopt de bal weg. Sunday rent richting de bal. Sunday speelt de bal door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: logic soccer 41%, DoRoc F.C. 59%.
logic soccer - DoRoc F.C. 0:1