Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HermesFC souja fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Okunowo passt de bal in één keer door. Lambert rent richting de bal. Lambert speelt de bal door. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - souja fc 1:0

17e minuut.
Ahmed onderschept slim de pass. Ahmed geeft de bal voor. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh onderschept slim de pass. Omokoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Okereke onderschept slim de pass. Okereke passt de bal in één keer door. Omokoh rent richting de bal. Ifejiagwa rent richting de bal. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Udenkwor onderschept slim de pass. Udenkwor geeft de bal voor. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Irozuru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - souja fc 2:0

35e minuut.
Udenkwor onderschept slim de pass. Udenkwor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olugbodi de bal. Ikeagu onderschept slim de pass. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - souja fc 3:0

39e minuut.
Daar is Obafemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna passt de bal zonder na te denken. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - souja fc 4:0

41e minuut.
Udenkwor onderschept slim de pass. Udenkwor geeft een hoge lob. Okpara probeert de bal met de borst te controleren. Ikeagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ikeagu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

43e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo speelt de bal door. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HermesFC 52%, souja fc 48%.
HermesFC - souja fc 4:0

55e minuut.
Inworp. Obafemi met een snelle inworp. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa onderschept slim de pass. Ifejiagwa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nwanna geeft een hoge lob. Daar is Okpara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu draait met de bal, schiet en ... Irozuru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Irozuru trapt de bal weg van het doel. Ezenwa kopt de bal weg. Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - souja fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HermesFC 41%, souja fc 59%.
HermesFC - souja fc 5:0