Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shectzy Olaiya Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tawose onderschept slim de pass. Tawose probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi is nu in balbezit. Osondu onderschept slim de pass. Osondu haalt uit met een fantastische trap. Oparaku bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Yobo de bal. Ufele rent richting de bal. Yobo begaat een overtreding. Ufele wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Igwe is nu in balbezit. Igwe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anikputa de bal onder controle te krijgen. Siasia rent richting de bal. Siasia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Iyenemi met een sublieme pass. Christopher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chibueze. Chibueze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shectzy 41%, Olaiya Fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shectzy - Olaiya Fc 0:0

47e minuut.
Nwachukwu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inuwa probeert naar een medespeler te passen. Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure passt de bal in één keer door. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure passt de bal met de wreef. Tawose rent richting de bal. Imagbudu onderschept slim de pass. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide met een sublieme pass. Imagbudu is nu in balbezit. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu schiet op doel. Oparaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shectzy - Olaiya Fc 0:1

84e minuut.
Ejide rent richting de bal. Tawose rent richting de bal. Tawose geeft de bal voor. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. Oparaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Ogungbure verovert de bal door een tackle van achteren. Ogungbure geeft de bal voor. Klungelig pakt Nwachukwu de bal. Imagbudu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shectzy 54%, Olaiya Fc 46%.
shectzy - Olaiya Fc 0:1