Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tejubabyface banky DoRoc F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Atuegbu rent richting de bal. Sunday rent richting de bal. Sunday draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osueke de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tejubabyface banky - DoRoc F.C. 0:1

4e minuut.
Ogunsoto passt de bal zonder na te denken. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre geeft een hoge lob. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi draait met de bal, schiet en ... Ogunsoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Siasia speelt de bal door. Enyinnaya geeft een lange en hoge pass. Andre heeft problemen om de bal te vangen. Emedosi rent richting de bal. Emedosi draait met de bal, schiet en ... Ogunsoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Udenkwor verovert de bal door een tackle van achteren. Udenkwor met een sublieme pass. Atuegbu is nu in balbezit. Sunday is nu in balbezit. Sunday schiet op doel. Omoyinmi bokst de bal weg.

39e minuut.
Osueke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele met een snelle inworp. Sunday is nu in balbezit. Sunday haalt uit met een fantastische trap. Omoyinmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tejubabyface banky - DoRoc F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tejubabyface banky 65%, DoRoc F.C. 35%.
tejubabyface banky - DoRoc F.C. 0:2

49e minuut.
Osueke met een harde bal richting middenveld. Ijaya kopt de bal weg. Ogunsoto rent richting de bal. Sunday verovert de bal door een tackle van achteren. Sunday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao passt de bal met de wreef. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi draait met de bal, schiet en ... Ogunsoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Ugochukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tejubabyface banky - DoRoc F.C. 1:2

68e minuut.
Omoyinmi speelt de bal door. Ijaya kopt de bal weg. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday rent richting de bal. Sunday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sunday verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia passt de bal zonder na te denken. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo met een sublieme pass. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ajao is nu in balbezit. Ajao passt de bal zonder na te denken. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tejubabyface banky - DoRoc F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tejubabyface banky 54%, DoRoc F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tejubabyface banky - DoRoc F.C. 2:2