Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HermesFC Golden star
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Klungelig pakt Okereke de bal. Ojirika rent richting de bal. Okorie begaat een overtreding. Okorie krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Omoyinmi is nu in balbezit. Udenkwor onderschept slim de pass. Udenkwor speelt de bal door. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - Golden star 1:0

22e minuut.
Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola verovert de bal door een tackle van achteren. Adebola probeert naar een medespeler te passen. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bankole rent richting de bal. Ehiorobo begaat een overtreding. Ehiorobo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ozuah rent richting de bal. Ozuah geeft een hoge lob. Omoyinmi kopt de bal weg. Ufele rent richting de bal. Ufele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HermesFC 66%, Golden star 34%.
HermesFC - Golden star 1:0

46e minuut.
Udenkwor kopt de bal weg. Okereke heeft problemen om de bal te vangen. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HermesFC - Golden star 2:0

50e minuut.
Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een hoge lob. Nwanna probeert de bal aan de voet te houden. Obiku rent richting de bal. Obiku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ikeagu rent richting de bal. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okorie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HermesFC 50%, Golden star 50%.
HermesFC - Golden star 2:0