Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
souja fc Olaiya Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Omokoh passt de bal in één keer door. Okunowo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imagbudu. Okunowo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Okunowo kan niet meer verder spelen. Ejiofor komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ogungbure met een sublieme pass. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed passt de bal in één keer door. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap. Irozuru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Anikputa kopt de bal weg. Ogungbure kan de bal niet met de borst controleren. Ogungbure speelt de bal door. Daar is Imagbudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imagbudu schiet op doel. Irozuru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed geeft een lange en hoge pass. Okereke heeft problemen om de bal te vangen. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: souja fc 61%, Olaiya Fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
souja fc - Olaiya Fc 0:0

56e minuut.
Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor speelt de bal door. Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankole is nu in balbezit. Bankole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
souja fc - Olaiya Fc 1:0

60e minuut.
Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed passt de bal zonder na te denken. Osondu is nu in balbezit. Osondu schiet op doel. Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor passt de bal in één keer door. Okoye rent richting de bal. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: souja fc 51%, Olaiya Fc 49%.
souja fc - Olaiya Fc 1:0