Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
logic soccer tejubabyface banky
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Adeshina de bal. Ajao rent richting de bal. Ajao probeert naar een medespeler te passen. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
logic soccer - tejubabyface banky 0:1

10e minuut.
Ukohu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kanu met de inworp. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu passt de bal met de wreef. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Okunowo is nu in balbezit. Egbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okunowo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osueke met een snel genomen vrije trap. Ajao kopt de bal weg. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Emedosi probeert naar een medespeler te passen. Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi verovert de bal door een tackle van achteren. Emedosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kanu geeft een lange en hoge pass. Nwaneri rent richting de bal. Akanji rent richting de bal. Nwaneri onderschept slim de pass. Nwaneri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ogunsoto passt de bal met de wreef. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nwaneri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nwaneri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Siasia onderschept slim de pass. Siasia met een sublieme pass. Klungelig pakt Emedosi de bal. Emedosi haalt uit met een fantastische trap. Okoduwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okolosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
logic soccer - tejubabyface banky 0:2

37e minuut.
Kanu passt de bal in één keer door. Enyinnaya heeft problemen om de bal te vangen. Christopher geeft een hoge lob. Egbo is nu in balbezit. Egbo schiet op doel. Omoyinmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: logic soccer 51%, tejubabyface banky 49%.
logic soccer - tejubabyface banky 0:2

70e minuut.
Siasia verovert de bal door een tackle van achteren. Shittu begaat een overtreding. Siasia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siasia met een snel genomen vrije trap. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
logic soccer - tejubabyface banky 0:3

90e minuut.
Ogbuke verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbuke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Irozuru de bal onder controle te krijgen. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: logic soccer 43%, tejubabyface banky 57%.
logic soccer - tejubabyface banky 0:3