Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden star souja fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Bankole heeft problemen om de bal te vangen. Ejiofor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bankole. Ejiofor raakt geblesseerd tijdens het duel. Ejiofor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ufele probeert naar een medespeler te passen. Obiku rent richting de bal. Okereke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obiku raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ufele neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke probeert naar een medespeler te passen. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh haalt uit met een fantastische trap. Okoye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - souja fc 0:1

43e minuut.
Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh onderschept slim de pass. Lawal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lawal krijgt een gele kaart. Omokoh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawal geeft de bal voor. Okoye legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Okoye bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden star 49%, souja fc 51%.
Golden star - souja fc 0:1

54e minuut.
Okereke geeft een lange en hoge pass. Pascal kopt de bal weg. Ojirika heeft problemen om de bal te vangen. Okoye onderschept slim de pass. Okoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - souja fc 0:2

59e minuut.
Okoye is nu in balbezit. Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika passt de bal met de wreef. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Okereke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obafemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoye is nu in balbezit. Okoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Thompson rent richting de bal. Ufele onderschept slim de pass. Ufele speelt de bal door. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden star - souja fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden star 55%, souja fc 45%.
Golden star - souja fc 1:2