Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
souja fc shectzy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo speelt de bal door. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
souja fc - shectzy 1:0

16e minuut.
Ifejiagwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okoye komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Okunowo geeft een lange en hoge pass. Siasia heeft problemen om de bal te vangen. Siasia probeert naar een medespeler te passen. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ejiofor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chibueze met de inworp. Siasia is nu in balbezit. Siasia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inuwa rent richting de bal. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye passt de bal met de wreef. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inuwa probeert de bal aan de voet te houden. Omokoh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iyenemi. Iyenemi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: souja fc 34%, shectzy 66%.
souja fc - shectzy 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Tawose de bal. Obafemi rent richting de bal. Obafemi met een sublieme pass. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh haalt uit met een fantastische trap. Oparaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Chibueze is nu in balbezit. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ejiofor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yobo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bankole met een snelle inworp. Okoye is nu in balbezit. Okoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
souja fc - shectzy 2:0

83e minuut.
Nwachukwu geeft de bal voor. Inworp. Okereke met een snelle inworp. Bankole is nu in balbezit. Bankole geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: souja fc 42%, shectzy 58%.
souja fc - shectzy 2:0