Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heavenly United F.C SHADOW DEMONS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Agoye rent richting de bal. Agoye passt de bal zonder na te denken. Olomuyina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iheanacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udi is nu in balbezit. Isibor onderschept slim de pass. Isibor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna geeft een hoge lob. Daar is Ihebulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikpeba rent richting de bal. Ikpeba draait met de bal, schiet en ... Ikeagu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heavenly United F.C - SHADOW DEMONS 0:1

13e minuut.
Iyenemi kopt de bal weg. Olomuyina heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akpoborie. Akpoborie krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Obinna onderschept slim de pass. Udi rent richting de bal. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi rent richting de bal. Udi schiet op doel. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

29e minuut.
Shola geeft een hoge lob. Inworp. Ovie met een snelle inworp. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina geeft de bal voor. Paal! Na een snelle pass probeert Ifejiagwa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ovie is nu in balbezit. Ovie geeft een hoge lob. Agoye probeert de bal aan de voet te houden. Sule is nu in balbezit. Sule schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heavenly United F.C - SHADOW DEMONS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heavenly United F.C 49%, SHADOW DEMONS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heavenly United F.C - SHADOW DEMONS 1:1

51e minuut.
Akpoborie passt de bal zonder na te denken. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ikpeba onderschept slim de pass. Ikpeba probeert naar een medespeler te passen. Udi is nu in balbezit. Udi schiet op doel. Iyodo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heavenly United F.C - SHADOW DEMONS 1:2

65e minuut.
Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obinna. Ekhosuehi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ekhosuehi kan niet meer verder spelen. Ogbodo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heavenly United F.C 56%, SHADOW DEMONS 44%.
Heavenly United F.C - SHADOW DEMONS 1:2