Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebee fc Beskitas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Fatusi geeft de bal voor. Ezenwa kopt de bal weg. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor schiet op doel. Adebola probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fatusi is nu in balbezit. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa met een sublieme pass. Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Obinna rent richting de bal. Obinna geeft een lange en hoge pass. West kan de bal niet met de borst controleren. Okorie is nu in balbezit. Okorie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebee fc 62%, Beskitas 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ebee fc - Beskitas 0:0

46e minuut.
Okorie heeft problemen om de bal te vangen. Okorie geeft de bal voor. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olasupo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebee fc - Beskitas 0:1

48e minuut.
Monye probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obinna probeert naar een medespeler te passen. Okorie is nu in balbezit. Okorie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Obinna rent richting de bal. Obinna geeft de bal voor. Klungelig pakt Salahudeen de bal. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebee fc - Beskitas 0:2

63e minuut.
West is nu in balbezit. West geeft een hoge lob. Fasindo rent richting de bal. Fasindo schiet op doel. Olasupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebee fc - Beskitas 0:3

83e minuut.
Ezenwa speelt de bal door. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor passt de bal in één keer door. Eboh rent richting de bal. Eboh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ezenwa speelt de bal door. Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor schiet op doel. Adebola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebee fc 49%, Beskitas 51%.
Ebee fc - Beskitas 0:3