Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAN STAR SHADOW DEMONS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Doeltrap. Enyiaku trapt de bal weg van het doel. Obinna kopt de bal weg. Ikpeba is nu in balbezit. Ikpeba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Esin met een harde bal richting middenveld. Taiwo kopt de bal weg. Agoye heeft problemen om de bal te vangen. Mbong is nu in balbezit. Mbong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi met een sublieme pass. Udi rent richting de bal. Udi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie speelt de bal door. Iyenemi is nu in balbezit. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Obinna is nu in balbezit. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu passt de bal met de wreef. Mbong is nu in balbezit. Mbong schiet op doel. Babangida bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAN STAR 63%, SHADOW DEMONS 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAN STAR - SHADOW DEMONS 0:0

56e minuut.
Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna onderschept slim de pass. Obinna met een sublieme pass. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ukohu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Keshi de bal onder controle te krijgen. Udi is nu in balbezit. Ikpeba is nu in balbezit. Ikpeba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAN STAR - SHADOW DEMONS 0:1

74e minuut.
Daar is Obinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaaka rent richting de bal. Shaaka speelt de bal door. Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikpeba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAN STAR - SHADOW DEMONS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAN STAR 38%, SHADOW DEMONS 62%.
MAN STAR - SHADOW DEMONS 0:2