Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PREMIER CLUB Beskitas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Ezenwa rent richting de bal. Nworgu onderschept slim de pass. Nworgu speelt de bal door. Obianika is nu in balbezit. Obianika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Monye met een sublieme pass. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obinna. Obinna krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Brown geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obianika kopt de bal weg. Nwosa met een sublieme pass. Nworgu heeft problemen om de bal te vangen. Nworgu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Okafor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obinna de bal. Obinna passt de bal in één keer door. Okorie heeft problemen om de bal te vangen. Okorie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PREMIER CLUB - Beskitas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PREMIER CLUB 62%, Beskitas 38%.
PREMIER CLUB - Beskitas 0:1

47e minuut.
Nwosa rent richting de bal. Ezenwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwosa met een snel genomen vrije trap. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fasindo kopt de bal weg. Dozie geeft een lange en hoge pass. Obianika controleert de bal met de borst. Obianika draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dozie onderschept slim de pass. Dozie speelt de bal door. Ezeji rent richting de bal. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dozie heeft problemen om de bal te vangen. Dozie met een sublieme pass. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap. Obafemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adebola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Obafemi kopt de bal weg. Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Nwosa is nu in balbezit. Nwosa geeft een lange en hoge pass. Mbong probeert naar een medespeler te passen. Okorie is nu in balbezit. Okorie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PREMIER CLUB 56%, Beskitas 44%.
PREMIER CLUB - Beskitas 0:1