Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heavenly United F.C MAN STAR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kanu kopt de bal weg. Keshi is nu in balbezit. Met opzet legt Ekhosuehi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ekhosuehi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Shaaka is nu in balbezit. Olomuyina begaat een overtreding. Shaaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shaaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ihebulu heeft problemen om de bal te vangen. Mbong is nu in balbezit. Mbong haalt uit met een fantastische trap. Iyodo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Isibor geeft een hoge lob. Okereke is nu in balbezit. Sule schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okereke moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Okereke kan niet meer verder spelen. Ekeh komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ukohu verovert de bal door een tackle van achteren. Ukohu geeft de bal voor. Klungelig pakt Iyodo de bal. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh onderschept slim de pass. Ekeh probeert naar een medespeler te passen. Sule rent richting de bal. Sule schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heavenly United F.C 49%, MAN STAR 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heavenly United F.C - MAN STAR 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heavenly United F.C 51%, MAN STAR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heavenly United F.C - MAN STAR 0:0