Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebee fc faithacademy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Salahudeen geeft een hoge lob. Ejike speelt de bal door. Nwanu rent richting de bal. Nwanu geeft een hoge lob. Amunike kopt de bal weg. Olasupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Udi is nu in balbezit. Udi passt de bal met de wreef. Agu rent richting de bal. Agu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Obidimalor rent richting de bal. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eboh. Agbo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Agbo kan niet meer verder spelen. Agali komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Anikputa met de inworp. Eboh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anikputa. Anikputa krijgt een gele kaart. Eboh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Eboh kan niet meer verder spelen. Akinbiyi komt het veld opgelopen. Fatusi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ohaegbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Obidimalor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebee fc - faithacademy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebee fc 52%, faithacademy 48%.
Ebee fc - faithacademy 1:0

48e minuut.
Ejike probeert de bal aan de voet te houden. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah rent richting de bal. Akinbiyi onderschept slim de pass. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ezenwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi passt de bal met de wreef. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebee fc - faithacademy 2:0

82e minuut.
Udi probeert naar een medespeler te passen. Nwanu rent richting de bal. Nwanu passt de bal met de wreef. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Igwe is nu in balbezit. Igwe geeft de bal voor. Ejike controleert de bal met de borst. Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Igwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor schiet op doel. Ohaegbu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebee fc 50%, faithacademy 50%.
Ebee fc - faithacademy 2:0