Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
faithacademy PREMIER CLUB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Agu rent richting de bal. Okafor verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udi. Okafor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Ohaegbu met een harde bal richting middenveld. Ikebuahu kopt de bal weg. Udi probeert de bal met de borst te controleren. Agu is nu in balbezit. Agu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dozie passt de bal in één keer door. Udi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okafor. Okafor krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dozie speelt de bal door. Odiah heeft problemen om de bal te vangen. Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika haalt uit met een fantastische trap. Ohaegbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Odiah kopt de bal weg. Ikebuahu probeert de bal aan de voet te houden. Okoro is nu in balbezit. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faithacademy 42%, PREMIER CLUB 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
faithacademy - PREMIER CLUB 0:0

47e minuut.
Agu is nu in balbezit. Amokachi is nu in balbezit. Agu onderschept slim de pass. Agu haalt uit met een fantastische trap. Okeke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dozie raakt geblesseerd tijdens het duel. Dozie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaegbu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obianika is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obinna neemt de penalty, wat een uithaal! Ohaegbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
faithacademy - PREMIER CLUB 0:1

71e minuut.
Nwosa heeft problemen om de bal te vangen. Udi is nu in balbezit. Udi passt de bal in één keer door. Agu is nu in balbezit. Agu schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: faithacademy 50%, PREMIER CLUB 50%.
faithacademy - PREMIER CLUB 0:1