Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SHADOW DEMONS PREMIER CLUB
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Nwosa passt de bal zonder na te denken. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika passt de bal in één keer door. Obinna heeft problemen om de bal te vangen. Obinna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Okafor is nu in balbezit. Olomuyina rent richting de bal. Okafor begaat een overtreding. Okafor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHADOW DEMONS 62%, PREMIER CLUB 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SHADOW DEMONS - PREMIER CLUB 0:0

48e minuut.
Agoye kopt de bal weg. Obinna is nu in balbezit. Ifejiagwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ifejiagwa krijgt een gele kaart. Obinna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obinna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Babangida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SHADOW DEMONS - PREMIER CLUB 0:1

50e minuut.
Shola rent richting de bal. Shola passt de bal zonder na te denken. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna verovert de bal door een tackle van achteren. Obinna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shola is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown probeert naar een medespeler te passen. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Okoro de bal. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro met een sublieme pass. Obinna rent richting de bal. Obinna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Okeke geeft een hoge lob. Brown kopt de bal weg. Klungelig pakt Amokachi de bal. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

82e minuut.
Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ogunbiyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udi neemt de penalty, wat een uithaal! Ikeagu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SHADOW DEMONS - PREMIER CLUB 1:1

83e minuut.
Okoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwosa rent richting de bal. Nwosa geeft een hoge lob. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHADOW DEMONS 50%, PREMIER CLUB 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SHADOW DEMONS - PREMIER CLUB 1:1