Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heavenly United F.C Ebee fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekong met een snelle inworp. Ogunbiyi met een sublieme pass. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ihebulu onderschept slim de pass. Ihebulu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezenwa met de inworp. Eboh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ihebulu met een harde bal richting middenveld. Ogunbiyi heeft problemen om de bal te vangen. Ogunbiyi geeft de bal voor. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
West geeft de bal voor. Olomuyina is nu in balbezit. Olomuyina met een sublieme pass. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heavenly United F.C - Ebee fc 1:0

31e minuut.
Daar is Iheanacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iheanacho geeft een hoge lob. Fatusi is nu in balbezit. Sule verovert de bal door een tackle van achteren. Sule draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heavenly United F.C 46%, Ebee fc 54%.
Heavenly United F.C - Ebee fc 1:0

53e minuut.
Obafemi probeert naar een medespeler te passen. Salahudeen is nu in balbezit. Ovie onderschept slim de pass. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina passt de bal in één keer door. Olasupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ekong passt de bal zonder na te denken. Fatusi rent richting de bal. Fatusi met een sublieme pass. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Nwaneri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fatusi heeft problemen om de bal te vangen. Fatusi passt de bal in één keer door. Eboh rent richting de bal. Eboh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi rent richting de bal. Olomuyina verovert de bal door een tackle van achteren. Olomuyina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olasupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heavenly United F.C - Ebee fc 2:0

70e minuut.
Isibor is nu in balbezit. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi met een sublieme pass. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heavenly United F.C 45%, Ebee fc 55%.
Heavenly United F.C - Ebee fc 2:0