Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Victore MAN STAR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Oretan is nu in balbezit. Enyiaku onderschept slim de pass. Rufai onderschept slim de pass. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan schiet op doel. Sylvester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baruwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rufai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ekeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oretan rent richting de bal. Oretan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Olufemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rufai passt de bal zonder na te denken. Taiwo is nu in balbezit. Taiwo probeert naar een medespeler te passen. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onyedika probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Rufai is nu in balbezit. Rufai passt de bal in één keer door. Enyiaku rent richting de bal. Oretan verovert de bal door een tackle van achteren. Oretan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Okon is nu in balbezit. Okon geeft een lange en hoge pass. Baruwa is nu in balbezit. Baruwa schiet op doel. Esin probeert de bal aan de voet te houden. Sylvester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Ukohu geeft een hoge lob. West kopt de bal weg. Klungelig pakt Taiwo de bal. Taiwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Victore 40%, MAN STAR 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Victore - MAN STAR 0:0

75e minuut.
Sylvester trapt de bal weg van het doel. Sylvester kopt de bal weg. Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obisesan onderschept slim de pass. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Obisesan speelt de bal door. Ukohu is nu in balbezit. Oretan onderschept slim de pass. Oretan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Victore - MAN STAR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Victore 28%, MAN STAR 72%.
AS Victore - MAN STAR 1:0