Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAN STAR Beskitas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fasindo speelt de bal door. Olufemi is nu in balbezit. Obinna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obinna krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ezeugo met een sublieme pass. West bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okereke naar de kleedkamers voor een vroege douche. West raakt geblesseerd tijdens het duel. Ezenwa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ukohu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ukohu geeft een hoge lob. West bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi begaat een overtreding. Olufemi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Taiwo speelt de bal door. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAN STAR - Beskitas 1:0

23e minuut.
Obinna geeft de bal voor. Fasindo kopt de bal weg. Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorie is nu in balbezit. Okorie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Agoye verovert de bal door een tackle van achteren. Agoye geeft de bal voor. Okorie rent richting de bal. Okorie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esin de bal onder controle te krijgen. Sylvester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Agoye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbey komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Agali met de inworp. Ezenwa probeert naar een medespeler te passen. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie haalt uit met een fantastische trap. Sylvester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAN STAR - Beskitas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAN STAR 69%, Beskitas 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAN STAR - Beskitas 1:1

47e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agali rent richting de bal. Agali passt de bal in één keer door. Obinna rent richting de bal. Obinna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Agali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeugo rent richting de bal. Ezeugo speelt de bal door. Mbong is nu in balbezit. Mbong draait met de bal, schiet en ... Adebola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAN STAR - Beskitas 2:1

62e minuut.
Taiwo onderschept slim de pass. Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa probeert naar een medespeler te passen. Okorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAN STAR - Beskitas 2:2

69e minuut.
Fasindo met een snelle inworp. Shaaka onderschept slim de pass. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorie verovert de bal door een tackle van achteren. Okorie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAN STAR 59%, Beskitas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAN STAR - Beskitas 2:2