Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olumz Star Fc Arsenal Bombers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah met een sublieme pass. Adamu heeft problemen om de bal te vangen. Adamu geeft een hoge lob. Daar is Odiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okemiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odiah rent richting de bal. Odiah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Iheanacho heeft problemen om de bal te vangen. Iheanacho met een sublieme pass. Odiah controleert de bal met de borst. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... Okemiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shakpoke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajide komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Shuaibu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojebode rent richting de bal. Ojebode passt de bal in één keer door. Taiwo rent richting de bal. Taiwo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Casmir geeft een hoge lob. Inworp. Ojigwe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sule rent richting de bal. Sule draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Onwuzuruike de bal. Taiwo rent richting de bal. Taiwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olumz Star Fc - Arsenal Bombers 1:0

29e minuut.
Ojebode bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule passt de bal met de wreef. Taiwo rent richting de bal. Taiwo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olumz Star Fc 56%, Arsenal Bombers 44%.
Olumz Star Fc - Arsenal Bombers 1:0

65e minuut.
Daar is Eboh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojebode is nu in balbezit. Ojebode probeert naar een medespeler te passen. Taiwo is nu in balbezit. Taiwo haalt uit met een fantastische trap. Ola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sule passt de bal zonder na te denken. Iloenyosi speelt de bal door. Taiwo is nu in balbezit. Taiwo schiet op doel. Ola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olumz Star Fc - Arsenal Bombers 2:0

82e minuut.
Sule met een sublieme pass. Daar is Taiwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejike is nu in balbezit. Taiwo verovert de bal door een tackle van achteren. Taiwo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia onderschept slim de pass. Siasia geeft een hoge lob. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo haalt uit met een fantastische trap. Ola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olumz Star Fc 60%, Arsenal Bombers 40%.
Olumz Star Fc - Arsenal Bombers 2:0