Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GCOENERGY CLUB femo fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Ohenhen haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Chukwunyere trapt de bal weg van het doel. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aiyenugba kan de bal niet met de borst controleren. Aiyenugba geeft een hoge lob. Abbey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Etafia rent richting de bal. Etafia draait met de bal, schiet en ... Ojo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Temile rent richting de bal. Temile met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ... Musa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Etafia verovert de bal door een tackle van achteren. Etafia met een sublieme pass. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Brown schiet op doel. Musa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ikebuahu geeft een lange en hoge pass. Ijeh kopt de bal weg. Anosike met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ekhosuehi is nu in balbezit. Ekhosuehi geeft een lange en hoge pass. Daar is Aiyenugba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCOENERGY CLUB 52%, femo fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GCOENERGY CLUB - femo fc 0:0

64e minuut.
Udi heeft problemen om de bal te vangen. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku met een sublieme pass. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Brown schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abbey heeft problemen om de bal te vangen. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia probeert naar een medespeler te passen. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCOENERGY CLUB 50%, femo fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GCOENERGY CLUB - femo fc 0:0