Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhnsin FC GCOENERGY CLUB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Brown probeert de bal met de borst te controleren. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia passt de bal zonder na te denken. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Eboh heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - GCOENERGY CLUB 0:1

31e minuut.
Anosike geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ogbeche de bal. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... Ozuah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - GCOENERGY CLUB 0:2

42e minuut.
Ogbeche geeft de bal voor. Ebiede rent richting de bal. Ebiede geeft een lange en hoge pass. Ijeh is nu in balbezit. Ijeh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ijeh is nu in balbezit. Ijeh draait met de bal, schiet en ... Chukwunyere bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - GCOENERGY CLUB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 55%, GCOENERGY CLUB 45%.
Jhnsin FC - GCOENERGY CLUB 1:2

50e minuut.
Ebiede heeft problemen om de bal te vangen. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia verovert de bal door een tackle van achteren. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Okocha met een sublieme pass. Teberen rent richting de bal. Brown rent richting de bal. Etafia is nu in balbezit. Etafia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Temile kopt de bal weg. Teberen is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Okereke is nu in balbezit. Anosike rent richting de bal. Anosike probeert naar een medespeler te passen. Rufai rent richting de bal. Rufai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Okereke speelt de bal door. Ijeh rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ikebuahu ... Strafschop! Ijeh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okereke neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhnsin FC - GCOENERGY CLUB 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 57%, GCOENERGY CLUB 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhnsin FC - GCOENERGY CLUB 2:2