Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpooFC williams fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Obafemi verovert de bal door een tackle van achteren. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri passt de bal zonder na te denken. Nwanu rent richting de bal. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Utaka met een sublieme pass. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - williams fc 0:1

26e minuut.
Ijeh is nu in balbezit. Okon onderschept slim de pass. Okon passt de bal zonder na te denken. Ehiorobo is nu in balbezit. Ehiorobo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 59%, williams fc 41%.
LiverpooFC - williams fc 0:1

48e minuut.
Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Choji kopt de bal weg. Okemiri heeft problemen om de bal te vangen. Nwanu rent richting de bal. Nwanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Okemiri rent richting de bal. Ehiorobo is nu in balbezit. Ehiorobo probeert naar een medespeler te passen. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ijeh rent richting de bal. Ijeh geeft de bal voor. Choji is nu in balbezit. Nwanu onderschept slim de pass. Nwanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Obafemi passt de bal in één keer door. Choji is nu in balbezit. Nwanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - williams fc 0:2

70e minuut.
Kondaponi kopt de bal weg. Ijeh is nu in balbezit. Akwuegbu begaat een overtreding. Akwuegbu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Amokachi neemt de hoekschop. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan passt de bal zonder na te denken. Okemiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi rent richting de bal. Akanji onderschept slim de pass. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 56%, williams fc 44%.
LiverpooFC - williams fc 0:2