Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhnsin FC femo fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade onderschept slim de pass. Agunbiade probeert naar een medespeler te passen. Ijoh rent richting de bal. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - femo fc 0:1

12e minuut.
Agunbiade geeft een hoge lob. Inworp. Odegbami met een snelle inworp. Ijoh rent richting de bal. Ijoh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen rent richting de bal. Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Agunbiade geeft de bal voor. Inworp. Odegbami met een snelle inworp. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke onderschept slim de pass. Okereke passt de bal in één keer door. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Egbo is nu in balbezit. Egbo passt de bal met de wreef. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhnsin FC - femo fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 60%, femo fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhnsin FC - femo fc 1:1

51e minuut.
Ebiede geeft een hoge lob. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh begaat een overtreding. Ijeh krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ijeh geeft een hoge lob. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhnsin FC - femo fc 2:1

63e minuut.
Inworp. Rufai met een snelle inworp. Abbey is nu in balbezit. Okereke onderschept slim de pass. Okereke geeft de bal voor. Ojo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Abbey is nu in balbezit. Okereke rent richting de bal. Okereke met een sublieme pass. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Keshi is nu in balbezit. Ohenhen is nu in balbezit. Keshi maakt een afschuwelijke overtreding. Ohenhen raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ijoh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ozuah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhnsin FC 40%, femo fc 60%.
Jhnsin FC - femo fc 2:1